maig
11

El Noia perd 1-3 davant el Vilanova i es complica la permenència

Laura Salvador marcant el gol del Noia Freixenet (Foto: Edgar Mata)

El Noia ha saltat a la pista conscient de la importància d’aquest partit de cara a les seves aspiracions a mantenir-se en la màxima categoria de l’hoquei femení. Les d’Oriol Torelló han disposat d’ocasions per marcar, però ha estat el Vilanova qui s’ha avançat al minut ’16 amb un gol de Berta Tarrida. Abans d’arribar al descans, els dos equips han disposat d’oportunitats, però el marcador no s’ha mogut.

A la represa el Vilanova ha sortit disposat a augmentar la diferència en l’electrònic, però les del Garraf han topat amb una Sònia Esteve força inspirada. Tot i la embranzida inicial de les verd-i-blanques, ha estat Laura Salvador al minut ’24 qui ha empatat el partit per les locals, aprofitant el rebuig d’un penal que ella mateixa havia executat. Poc després, Salvador ha estat a punt de fer el segon pel Noia, però no ha sabut resoldre quan s’ha quedat sola davant la porteria d’Ortega. Les visitants ho han seguit intentat i ja en el ’29, un xut llunyà de Tarrida feia pujar el segon per les del Garraf. En els darrers minuts, el Vilanova ha portat el pes del partit, arribant amb molt de perill a la porteria d’Esteve. Ja en l’últim minut de partit, Nadal ha sentenciat fent el 1-3.

Les sadurninenques ja no depenen d’elles mateixes per mantenir la categoria, ja que el Sant Cugat ha superat l’Igualada per 2-3 a Les Comes. Per això hauran d’assegurar els tres punts en la darrera jornada, a la pista del Cerdanyola i esperar una ensopegada de les santcugatenques davant el Vigo o el Terrassa.

CE Noia Freixenet: Sònia Esteve, Agnès Esteller, Laura Salvador, Maria Fernández, Raquel Torra –cinc inicial–, Esther Ferrer, Carla Martínez i Judit Baldrís

CP Vilanova: Caterina Ortega, Berta Tarrida, Maria Figuerola, Esther Nadal, Clàudia Miret –cinc inicial–, Mercè Guerra

Gols: 0-1, Tarrida (’16).1-1, Salvador (’24). 1-2, Tarrida (’29). 1-3, Nadal (’40)

Àrbitre: Ariel Necchi

0 Respostes to “El Noia perd 1-3 davant el Vilanova i es complica la permenència”